British Airways ofera revista High Life pentru zborurile in Africa de Sud

British AirwaysDe peste 40 de ani, compania aeriana British Airways ofera servicii impecabile clientilor, dar de acum inainte zborurile catre Africa de Sud vor fi cu totul speciale.

Cu ocazia implinirii a 40 de ani de activitate in domeniul aviatiei, reprezentanii British Airways au declarat ca vor lansa programul High Life in Africa de Sud, dupa ce programul a fost implementat de-alungul anilor pentru mai multe destinatii. La nivel international, revista High Life a devenit un brand si este cunoscut de multi pasageri ce au calatorit cu operatorul britanic.

Revista ofera cele mai noi informatii din domeniul aviatiei, dar si articole de moda, stil si lux. Seful executiv al agentie ce publica revista in fiecare luna, Clare Broadbent, a declarat ca decizia de a introduce revista pentru zborurile catre Africa de Sud a venit in urma cercetarilor tipurilor de pasageri ce calatoresc in aceasta zona. S-a observat, astfel, un flux din ce in ce mai mare de clienti business care sunt interesati de proiectul High Life.

Potrivit cercetarilor, 87% dintre cititorii revistei High Life sunt oameni de afaceri cu varsta de 42 – 43 de ani, iar 31% dintre acestia au un venit anual net de peste 52.800 de euro. Pentru publicarea articolelor au fost angajati cei mai buni jurnalisti ai agentiei Cedar, alaturi de designeri, fotografi si oameni de media care lucreaza pentru noul proiect.

De-alungul timpului, revista High Life a castigat numeroase premii, cele mai importante fiind in anul 2007, unde Kerry Smith a castigat titlul de editorul anului, iar Caire Wrathall – titlul de jurnalista anului.

British Airways este compania aeriana cu baza centrala in Waterside si este al doilea operator din Marea Britanie dupa numarul de pasageri transportati. Parte a aliantei SkyTeam, British Airways ruleaza 234 de zboruri in peste 169 de destinatii internationale.

Comments are closed.

X