Pilotii Hog Kong Airlines participa la lectii de Kung Fu

Hong Kong AirlinesConducerea companiei aeriene Hong Kong Airlines a declarat ca toti pilotii vor fi trimisi sa ia lectii de Kung Fu. Oficialii companiei au precizat ca pilotii si stewardesele trebuie sa fie pregatiti, dar nu pentru un posibil atac terorist la bordul aeronavelor, ci pentru incidentele cu pasageri recalcitranti.

In ultimul an, oficialii companiei chineze au remarcat ca exista aproximativ 3 conflicte in medie pe zi cu pasageri care se enerveaza foarte repede din lucruri minore si care prezinta tendinta de a ataca membrii echipajului de bord. Desi la inceput li s-a parut ciudata decizia oficialilor, angajatii Hong Kong Airlines au inceput sa faca o pasiune din mersul la lectiile de Kung Fu.

Dupa aproximativ o luna de inceputul lectiilor de Kung Fu mai multe incidente au fost aplanate, unele chiar si de o singura stewardesa.

Decizia companiei aeriene este cu atat mai buna, cu cat vara 2012 se anunta aglomerata pentru operatorul chinez. De curand, conducerea Hong Kong Airlines a inaugurat oferte speciale la bilete de avion pentru toti clientii. Clientii pot opta pentru pachete turistice complete care includ cazare si transport sau doar pentru achizitionarea de bilete de avion ieftine.

Pe parcursul verii studentii beneficiaza de reduceri semnificative pentru destinatii precum: Beijing, Taipei, Tokyo sau Londra. Tarifele incep de la 780 de dolari cu toate taxele incluse. Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, oficialii Hong Kong Airlines au lansat oferta I Love Mom And Dad, astfel pasagerii care calatoresc impreuna cu unul dintre copii catre Londra vor beneficia de reducere de 50% la pretul biletelor de avion.

Hong Kong Airlines este o companie aeriana cu baza centrala pe Aeroportul International din Hong Kong. Infiintata in 2001, compania ruleaza 26 de zboruri saptamanal catre 24 de destinatii internationale. Hong Kong Airlines este detinuta in proportie de 45% de Hainan Airlines si condusa de Yang Jian Hong, presedintele grupului.

Comments are closed.

X