Top 10 companii aeriene business

companii aeriene businessIn timp ce multe companii aeriene ofera clasa business, nu toate ofera scaune spatioase si confortabile, video la cerere, mancare pregatita de bucatarii-sefi, sau alte beneficii.

Compania Air New Zealand

Noua Zeelanda poate fi una dintre cele mai izolate tari din lume, insa acest operator de transport va spori confortul calatorilor prin fotolii de piele de 56cm, sisteme audio si video premium la cerere si zone de autoservire. Un kit de agrement oferă pasagerilor elementele de bază de călătorie, cum ar fi crema de ochi, balsam de buze si crema hidratanta, șosete, farduri de pleoape, kit de periuta de dinti, dopuri și un stilou.

Delta Air Lines

Clasa de afaceri de elita creata de compania Delta Airlines ofera turistilor tratamente de lux, de la check-in la ridicarea bagajelor, cu o securitate accelerata, imbarcare prioritara si recuperare imediata a gentilor, totul pentru a minimiza problemele de calatorie.

Linia aeriana Emirates

Cand vine vorba de altitudine, clasa inalta care calatoreste spre Dubai si alte 131 destinatii aditionale, achizitioneaza bilete de avion pentru linia aeriana Emirates, care se ridica considerabil peste competitie prin scaune cu masaj, sampanie din partea casei si tartine gourmet. In plus, fiecare pasager are un tv cu eran plat, cu 1400 de canale de divertisment si un mini bar propriu.

Clasa Business Japan Airlines

Majoritatea scaunelor se pot lasa intr-o pozitie foarte confortabila de pat si detin numeroase optiuni cum ar fi un port USB, priza de alimentare, casti de anulare a zgomotului si un monitor LCD special conceput pentru jocuri video, sau vizionarea de filme.

Qantas International Business

Linia aeriana australiana este considerata una dintre cele mai sigure. De asemenea, detine un bar si meniu somptuos, iar dupa cina calatorii au propriul lor sistem de divertisment si un masaj din partea casei, pentru zboruri cat mai agreabile.

Comments are closed.

X