United Airlines lanseaza noi zboruri catre Buenos Aires

United AirlinesCompania aeriana United Airlines va incepe sa ruleze zboruri zilnice de pe Aeroportul International Newark Liberty din Statele Unite, cu destinatia finala Buenos Aires. Incepand cu data de 6 aprilie, zborurile operate de United Airlines vor ateriza pe Aeroportul Ministro Pistarini din Buenos Aires, in regim non stop. Reprezentantii companiei au decis sa opereze zboruri in regim non stop si pentru ruta Houston – Buenos Aires.

Zborul numarul UA847 din New York (Aeroportul Newark) va fi programata la ora 21.50 si va ajunge in Buenos Aires la ora 09.35 de minute, a doua zi. La intoarcere, zborul UA846 de pe aeroportul din Buenos Aires va fi programat la ora 20.10 si va ajunge in New York la ora 6.13.

Zborurile vor fi rulate cu aeronave Boeing 767-300, ce au un numar total de 183 de locuri, dintre care 6 locuri la clasa I, 26 la clasa business, 151 la clasa economic si 71 de locuri sunt in plus pentru personalul de bord.

Reprezentantii companiei United Airlines se asteapta ca rezervarile de bilete de avion sa fie mai numeroase, datorita zborurilor directe dintre New York si Buenos Aires, considerate a fi doua destinatii importante pentru lumea afacerilor. Noile servicii de zbor oferite de operatorul aerian, inlocuieste serviciul de transport pe ruta Washington – Buenos Aires care devenise neprofitabil. Dezvoltarea relatiilor de afaceri dintre orasele New York si Buenos Aires au dus in ultimele 6 luni la cresterea numarului de rezervari de bilele de avion, motiv pentru care existenta unei curse directe, era foarte necesara pentru clientii United Airlines.

Compania United Airlines este parte a United Continental Holdings si are sediul central in Chicago. Compania aeriana americana are cei mai multi angajati din lume, numarul lor ajungand la 86.852. Operatorul ruleaza o flota de 702 aeronave, fiind a doua ca marime din lume. Parte integrata a Star Alliance, ofera conexiuni de zbor in peste 1000 de destinatii din 170 de tari din lume.

Comments are closed.

X