United Airlines lanseaza servicii de zbor premium

United AirlinesCompania aeriana United Airlines a transmis un comunicat de presa prin care anunta ca lanseaza servicii premium de zbor pentru clientii care se inscriu in clubul United Global First. Oficialii companiei si-au propus sa tinteasca un segment de clienti exclusivisti care calatoresc des in scop de afaceri si care doresc servicii de 5 stele. Pana in prezent, United Airlines nu a precizat care este tariful pentru bilete de avion la Global First.

Confort si meniuri speciale pe tot parcursul calatoriei

Oficialii United Airlines le promit celor care se vor inscris in clubul Global First scaune confortabile si aproximativ 250 de perne umplute cu pene de rata. Purtatorul de cuvant al companiei aeriene a precizat ca pentru zborurile mai lungi de 5 ore, pasagerii vor primi paturi pufoase si bauturi calde. Mark Bergsrud, senior vicepresedinte al United Airlines, a mentionat ca pasagerii au mereu asteptari mari atunci cand opteaza pentru zboruri lungi, iar compania americana doreste sa se ridice la cele mai inalte standarde.

United Airlines va oferi pasagerilor laptopuri, porturi USB si sisteme de entertaiment personalizate daca se vor inscrie in Global First. Bergsrud a declarat ca pana in prezent United Airlines a investit 550 de milioane de dolari in aparatura IT speciala, dar si in sisteme de internet de mare viteza pentru a satisface nevoile oamenilor de afaceri.

Compania United Airlines face parte din United Continental Holdings si are sediul central in Chicago. Compania aeriana americana detine cel mai mare numar de angajati din lume, aproximativ 86.852. Operatorul aerian detine o flota formata din 702 aeronave. United Airlines face parte din Star Alliance si ofera conexiuni de zbor in peste 1.000 de destinatii din 170 de tari din lume. United Airlines si United Express desfasoara in medie 5.605 zboruri pe zi catre 375 de aeroporturi de pe 6 continente. In 2011, United a desfasurat peste 2 milioane de zboruri si a transportat 142 de milioane de pasageri.

Comments are closed.

X